Home / Nieuws / Museum Palthehof opent zaterdag 3 juli haar deuren voor bezoekers

Museum Palthehof opent zaterdag 3 juli haar deuren voor bezoekers

Museum Palthehof opent op zaterdag 3 juli haar deuren voor bezoekers.  De tentoonstelling 75+1 jaar Vrijheid, Vreugde en Verdriet is dan te zien. Veel aandacht voor de Indiëgangers, hun verhalen en foto’s en het verhaal van de Wederopbouwboerderijen, Koningin Wilhelmina, een vitrine met burgemeester Backx, de burgemeester van Nieuwleusen van 1916 tot 1950, ondergedoken tijdens een deel van WOII.

De Ambachtenvleugel is ruimtelijker heringericht. De openingstijden zijn als vanouds woensdag t/m zaterdag van 13.30 tot 17.00 uur. Tijdens de WAK en Kunst om Dalfsen is het museum extra open op zaterdag 18 en zondag 19 september van 10.00 tot 17.00 uur. Pieter Zandvliet exposeert en geeft op woensdag 15 september van 13.30 tot 16.30 een workshop: Ontwerp je eigen schoen, Janny Stegerman exposeert met glazen sieraden en geeft op het zelfde tijdstip eveneens een workshop: Ontwerp en maak je eigen ring, of een boekenlegger met versiering van glas. Donderdagavond 16 september van 20.00 tot 22.00 uur houdt Out of the Blue een Open Repetitie bij het museum. Zin om te luisteren en/ of mee te zingen: gratis en gezellig! Meer info over de workshops tijdens de WAK vind je op de website www.wakdalfsen.nl.

 

Lees ook

Rosengaerde viert 60-jarig bestaan

DALFSEN – Dalfsenaren hebben de versiering in de tuin van Rosengaerde al een tijdje kunnen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.