Home / / Kontrast Sport & Wellness gaat over naar Optisport

Kontrast Sport & Wellness gaat over naar Optisport

(Advertorial)

DALFSEN – Per 1 augustus wordt Kontrast Sport & Wellness overgedragen aan Optisport. Deze zet onder de naam Optisport Health Club Dalfsen het bedrijf voort. Optisport neemt de hele bedrijfsvoering, inclusief alle werknemers en inventaris over. De leden van Kontrast zullen weinig hinder van de overgang ondervinden. Optisport gaat verder op dezelfde voet als de leden gewend zijn bij Kontrast.

Hanny en Jenni Hilgenkamp hebben in Optisport een goede opvolger voor hun bedrijf gevonden nu ze hun pensioengerechtigde leeftijd hebben bereikt. Na ruim 31 jaar gaat hun bedrijf – een toonaangevend sportcentrum in de regio – over naar een grote speler in de zwem- en fitnessmarkt. Optisport Dalfsen nam in 2019 al de zwemschool van Kontrast over en nu dus ook het resterende deel. Optisport gaat op dezelfde voet verder met de huidige lidmaatschappen en tarieven. Dit alles met de kwaliteit, kennis en dienstverlening zoals iedereen gewend is en voorlopig met dezelfde openingstijden en groepslessenrooster.
Voor Optisport is het aantrekkelijk de fitnessafdeling weer te kunnen combineren met de zwemafdeling. Zo hebben zwemleskinderen en ouders weer meer ruimte voor omkleden, kan er weer in het Sportcafé worden gewacht tot de les afgelopen is en kunnen er voor fitnessleden combinatie-abonnementen worden bedacht voor fitness en zwembad.
Hanny en Jenni Hilgenkamp blijven eigenaar van het pand dat nu geheel is verhuurd. Behalve Optisport blijft Fysio Mobilae er ook met de praktijk met dezelfde faciliteiten. Het resterende deel van het gebouw is in gebruik bij Buitenplaats Gerner en is in het afgelopen jaar verbouwd tot een prachtige groepsaccommodatie voor 25 personen met 10 kamers met eigen badkamer, een verblijfsruimte met bar en een professionele keuken.

Een voorrecht

Hanny en Jenni zijn al een hele tijd met Optisport in overleg over de aanstaande overdracht. Echter de coronamaatregelen stond een overdracht tot nu toe in de weg, vooral omdat ze Kontrast door deze periode heen wilden loodsen. Nu de versoepelingen, maar vooral ook de besmettingscijfers zodanig zijn dat er met vertrouwen gewerkt kan worden aan een terugkeer naar het oude normaal, staat niets de overgang nog in de weg.
Hanny: “Wij zijn echt blij dat we op deze manier Kontrast over hebben kunnen dragen. Niet alleen voor ons zelf, maar ook voor ons hele team en voor al onze leden. Wij hebben gemerkt hoe ons team de afgelopen maanden geleidelijk steeds meer verantwoordelijkheden op zich nam en we vertrouwen de fitnessafdeling volledig aan dit team toe. Haersolteweg 23 blijft een geweldige plek om te sporten, te recreëren, op te knappen en mensen te ontmoeten! We danken alle mensen die door de jaren heen ons hun vertrouwen hebben gegeven om samen aan ieders gezondheid te mogen werken. Wat hebben we een mooi beroep in de fitnessbranche. Het was een voorrecht!”

Lees ook

Programmavoorbereiding USV

NIEUWLEUSEN – Onder leiding van het nieuwe trainersduo Mathijs van Faassen en Theo van ’t …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.