Home / / Juf Nienke Hoeksma werkt 25 jaar op De Hoekstee

Juf Nienke Hoeksma werkt 25 jaar op De Hoekstee

BEERZERVELD – Donderdagmorgen 8 juli stonden de leerlingen Alissa, Dave, Tygo en Linde om 9.30 uur klaar voor het huis van juf Nienke in Ommen om haar met een witte limousine op te halen. Samen met haar man en kinderen brachten ze eerst een bezoek aan haar zus in Dedemsvaart. Om 10.30 uur arriveerde het gezelschap in Beerzerveld, waar in het nieuwe theater op het schoolplein een feestje werd gevierd. Naast het jubileum van juf Nienke werd afscheid genomen van schoolschoonmaakster Jolanda Lubbers. Alle leerlingen, ouders en medewerkers van De Hoekstee feliciteren juf Nienke nogmaals met haar jubileum en zij bedanken Jolanda zeer hartelijk voor haar inzet de afgelopen jaren.

Lees ook

In het najaar weer koersbal en gymnastiek in de Wiekelaar

OUDLEUSEN – Als de coronamaatregelen het toelaten, start Saam Welzijn in de eerste week van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.