Home / / Informatiesessies ErfgoedSterren

Informatiesessies ErfgoedSterren

REGIO – Mensen met ideeën of concrete plannen waarin erfgoed een fundamenteel onderdeel is, kunnen dit indienen op www.hetoversticht.nl/erfgoedsterren. Hiermee wordt kans gemaakt op maar liefst 10.000 euro.

Indien er praktische of inhoudelijke vragen zijn over ErfgoedSterren, kan er eerst worden deelgenomen aan verschillende informatiesessies. Deze zijn op 8 juli, 5 augustus en 12 augustus tussen 16.00 en 17.00 uur. Aanmelden voor één van deze Teamsbijeenkomsten kan via erfgoedsterren@hetoversticht.nl o.v.v. Erfgoedsterren en de datum van de betreffende informatiesessie. Deelnemers ontvangen dan een link naar de bijeenkomst.

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.