Home / / Het OMK repeteert weer

Het OMK repeteert weer

OMMEN – Na vijftien maanden is het Ommer Mannenkoor weer gestart met de repetities. Deze vinden iedere woensdag plaats van 19.30 tot 21.30 uur.Het Ommer Mannenkoor is opgericht in 1969 en telt momenteel bijna 80 leden verdeeld over 4 zangstemmen Het repertoire is zeer gevarieerd: zo zingt het koor liederen als: ‘We ‘ll meet again, bekend van Vera Lynn, ‘Bridge over troubled water’ en ‘Zee’ van Toon Hermans, onder leiding van dirigent Gezinus M. Veldman. Ieder jaar is er een uitwisseling met het koor MGV Liederkranz 1842 uit het Duitse Gedern: het ene jaar komen de leden een weekend naar Ommen, het andere jaar bezoekt het OMK Gedern. Uiteraard treden de heren ook op. Zo geven ze acte de présence in Oldenhaghen, op camping Bergzicht en er is jaarlijks een groot concert in het voorjaar en rond de kerstdagen. Normaal gesproken repeteert het OMK in de bovenzaal van de Kern, maar vanwege de coronamaatregelen voorlopig in de kerkzaal. Belangstellenden zijn welkom om vrijblijvend eens te komen kijken. Zie verder

www.ommermannenkoor.nl

Lees ook

Expositie van Pim Trooster bij Beeldentuin Witharen

WITHAREN – De Zwolse kunstenaar Pim Trooster exposeert sinds kort een selectie van zijn schilderijen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.