Home / / Fietstocht van Saam Welzijn vanuit Dalfsen

Fietstocht van Saam Welzijn vanuit Dalfsen

DALFSEN – Saam Welzijn in Dalfsen houdt op dinsdag 27 juli weer een fietstocht. Vertrek is om 13.30 uur bij de Trefkoele. De route heeft een lengte van ongeveer 30 km. Onderweg is er op een mooie locatie een koffie/theestop. Aanvankelijk waren deze maandelijkse fietstochten bedoeld voor senioren, maar inmiddels is de leeftijdsgrens losgelaten. Iedereen die graag fietst en er een middag met een groep fietsers de omgeving wil verkennen is dus van harte welkom. Deelnemers hoeven zich van te voren niet aan te melden.

Lees ook

In het najaar weer koersbal en gymnastiek in de Wiekelaar

OUDLEUSEN – Als de coronamaatregelen het toelaten, start Saam Welzijn in de eerste week van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.