Home / / Fabienne Conijn Overijssels kampioen dressuur bij jeugd

Fabienne Conijn Overijssels kampioen dressuur bij jeugd

OMMEN – De pas 7-jarige Fabienne Conijn uit Ommen wist vorige week zaterdag samen met haar pony Gino Vanelli de Overijsselse titel B dressuur categorie A/B op haar naam te zetten. Dit deed ze in Urk met een score van 71 procent. Op zaterdag 21 augustus mag Fabienne de provincie Overijssel vertegenwoordigen op de Nederlandse kampioenschappen. Haar 10-jarige zus Annabel Conijn kwam uit in de M1 klasse en wist daar een derde plaats te behalen, wat betekent dat ze reserve staat voor deelname aan het NK. Annabel en Fabienne zijn beter bekend als zusjesconijn op Instagram. Zij mogen op 11 en 12 september meedoen aan het grote paardenspektakel Horse Event.

Lees ook

In het najaar weer koersbal en gymnastiek in de Wiekelaar

OUDLEUSEN – Als de coronamaatregelen het toelaten, start Saam Welzijn in de eerste week van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.