Home / / Expositie Wim Schrijver in De Mozaïek

Expositie Wim Schrijver in De Mozaïek

LEMELERVELD – Tot en met 10 september exposeert Wim Schrijver uit Dalfsen in Kulturhus de Mozaïek. Zijn realistische schilderijen hangen in de gangen en zijn te bekijken tijdens openingstijden van het Kulturhus.

De geboren en getogen Dalfsenaar schildert al zijn hele leven. Eerst als huisschilder bij verschillende schildersbedrijven in de regio, maar na zijn pensioen ruilde hij zijn kwasten in voor kleinere penselen. Bij Art Partout in Deventer ging hij in opleiding en leerde hij het fijnschilderen met olieverf. In het eerste jaar ging het vooral om de techniek op kleine paneeltjes, maar in de jaren daarna werden de panelen of doeken steeds groter. Hij bereikte prachtige resultaten, waar hij trots op terugkijkt. Kijk voor een impressie op zijn website of bezoek De Mozaïek.

www.sites.google.com/view/wimschrijver

Lees ook

Programmavoorbereiding USV

NIEUWLEUSEN – Onder leiding van het nieuwe trainersduo Mathijs van Faassen en Theo van ’t …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.