Home / / Expositie van Pim Trooster bij Beeldentuin Witharen

Expositie van Pim Trooster bij Beeldentuin Witharen

WITHAREN – De Zwolse kunstenaar Pim Trooster exposeert sinds kort een selectie van zijn schilderijen en ruimtelijk werk bij Beeldentuin Witharen. De expositie heeft als titel ‘Forever Young’ en staat in teken van zijn vriendschap met Louis van Vilsteren, samen met Thea Dijkema de eigenaar van de beeldentuin. Tegelijkertijd zijn in de beeldentuin ook de meubels van Louis en keramiek van Thea te zien. Pim en Louis leerden elkaar kennen in een kraakpand in het Utrecht van de jaren 70, waar zij samenwoonden. In de Schaapskooi, onderdeel van de beeldentuin, presenteren zij zich na al die jaren weer samen onder een dak. Ook de keramiekexpositie van leden van Stichting Keramisten Noord Nederland, onder de overkapping in de tuin, is geheel vernieuwd. Daarnaast staan er nog vele werken van andere kunstenaars. De expositie is tot en met eind september van donderdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur te bezichtigen. Adres: Witharenweg 24, 7738 PG Witharen, gemeente Ommen. Zie verder www.atelierwitharen.nl.

Lees ook

Oecumenische viering in de Grote Kerk

DALFSEN – In de vredesweek is er op zondag 26 september een oecumenische viering in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.