Home / / Edwin Evers Band toegevoegd aan programma Bostheater

Edwin Evers Band toegevoegd aan programma Bostheater

OMMEN – En weer is er een klinkende naam toegevoegd aan het programma van Bostheater Ommen. Zag het er aanvankelijk naar uit dat er dit jaar wederom een streep moest worden gezet door publiekslieveling en regionale topper de Edwin Evers Band, niets blijkt minder waar!

De muzikale alleskunner uit Hardenberg reist voor een nooit eerder vertoonde, exclusieve concertreeks af naar het amfitheater op de Besthmenerberg. Edwin en zijn maatjes doen maar liefst vier ‘Safe Shows’ in Ommen. De optredens zijn gepland op zaterdag 11 en zondag 12 september 2021, beide dagen om 18.00 en 21.00 uur. De kaartverkoop voor deze concerten is gestart op donderdag 1 juli. Edwin heeft er gruwelijk veel zin, getuige zijn berichtje:

“Ja lieve mensen, het ziet er naar uit dat we weer mogen gaan optreden. Daar hebben we met z’n allen heel erg veel zin in. We komen op 11 & 12 september naar het Bostheater Ommen met onze Daar Zijn We Weer Tour! Wat we precies gaan doen…??? Dat is voor ons ook nog een raadsel….(-: Dat klinkt gek maar is afhankelijk van de maatregelen die dan nog gelden. 1 ding staat vast we gaan er een fantastische tour van maken vol muziek en plezier zoals jullie van ons gewend zijn maar dan met 1,5 jaar opgespaarde energie…!!! We hopen jullie te zien bij onze Daar Zijn We Weer Tour!”

Bostheater Safe Show

Deze voorstelling is een zogenaamde ‘Safe Show’. Zo kun je in coronatijden toch op een veilige en onbezorgde manier genieten van live muziek. Bij de safe shows worden de door de overheid gestelde voorwaarden en regelgeving gehanteerd. Wat houdt dit precies in?

*Je hebt geen test- of vaccinatiebewijs nodig om toegang te krijgen, een ticket is voldoende.
*Alle voorstellingen zijn seated (een vaste zitplaats) waardoor de capaciteit beperkt is. Kaarten zijn enkel verkrijgbaar in de voorverkoop.
*Safe Shows voldoen aan alle door de overheid gestelde maatregelen om de verspreiding van Covid-19 te voorkomen.
*Je kan maximaal vier kaarten per huishouden kopen in één keer. Bestaat je huishouden uit meer dan 4 personen? Dan moet je dus twee bestellingen doen en zal er tussen de stoelen 1,5 meter afstand worden gehouden.

Programma Bostheater Ommen 2021

Juli
Zondag 11 juli: Veterstrikconcert (kindervoorstelling) (Safe Show)
Zaterdag 17 juli: Jimmy Diamond (Safe Show)

Augustus
Zaterdag 7 augustus: Valvetronic Brassband (Safe Show)
Zondag 22 augustus: Doornroosje (kindervoorstelling) (Safe Show)

September
Vrijdag 3 september: Her Majesty
Zondag 5 september: Ilse DeLange
Zaterdag 11 september: Edwin Evers Band (Safe Show)
Zondag 12 september: Edwin Evers Band (Safe Show)
Vrijdag 17 september: Danny Vera
Vrijdag 24 september: The Legends We’ve Lost

www.bostheaterommen.nl

Lees ook

Oud papier Ommen

OMMEN – De leden van de Ommer muziekverenigingen De Bazuin, Soli Deo Gloria en Crescendo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.