Een ware wolkbreuk boven Dalfsen

DALFSEN – Zondag 4 juli rond 16.30 uur voltrok zich een ware wolkbreuk boven Dalfsen met veel wateroverlast tot gevolg. Jeugdigen maakten van de nood een deugd en gingen met een kano door de straat, echter de brandweer had op veel plekken de handen vol. Het riool kon al het water niet verwerken. Onder meer in het lagere gedeelte rond de vijver aan de Polhaarweg. Daar liep de vijver over en de omliggende straten kwamen volledig blank te staan. De brandweer moest ook aan de slag bij een aantal bedrijven, waaronder bij de Albert Hein en zorgcentrum Rosengaerde.
Tekst/Foto’s: Evert Jan Goos

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.