Home / / Dalfser voetbalkenners nemen prijzen in ontvangst

Dalfser voetbalkenners nemen prijzen in ontvangst

DALFSEN – De winnaars van de Voetbal Dalfsen EK Pool hebben woensdagavond bij Grand Café De Fabriek hun prijzen in ontvangst genomen. De zeven beste voorspellers werden bekroond met een fraaie prijs en van hen was de complete top-vijf aanwezig bij de prijsuitreiking.

Maar liefst 150 voetballiefhebbers deden een gooi naar de prijzen bij de EK Pool, georganiseerd door SV Dalfsen, ASC’62 en FC Dalfsen. Ze konden punten verdienen per wedstrijd, maar ook met extra voorspellingen, zoals het aantal doelpunten en de hoeveelheid rode kaarten gedurende het toernooi.
Op de eerste plaats eindigde Hans Westerhof. De voormalig keeperstrainer van SV Dalfsen was het meest constant met acht juiste uitslagen en flink wat punten op het aantal rode kaarten. Hij won twee kaarten voor het Nederlands elftal. Jurgen Grobbée werd tweede, Werner Snel derde en ook Jesse Bos en Wim Ekkelenkamp finishten in de top-vijf.
De Dalfser voetbalverenigingen kijken terug op een geslaagde EK Pool en hopen volgend jaar wederom op een fanatieke deelname tijdens het WK in Qatar.

Lees ook

In het najaar weer koersbal en gymnastiek in de Wiekelaar

OUDLEUSEN – Als de coronamaatregelen het toelaten, start Saam Welzijn in de eerste week van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.