Home / / Buurtbus Salland zoekt nieuwe chauffeurs

Buurtbus Salland zoekt nieuwe chauffeurs

REGIO – Buurtbusvereniging Salland is op zoek naar extra vrijwilligers voor drie buslijnen. De vereniging rijdt momenteel met honderd chauffeurs (vrijwilligers) op de lijnen tussen Olst-Heeten-Raalte, Heeten-Deventer en Lemelerveld-Luttenberg-Raalte.

De buurtbussen rijden vijf dagen per week volgens vaste routes en vaste dienstregelingen. De Buurtbusvereniging heeft op dit moment vooral mensen nodig die de eerste dienst (ongeveer om 7.30 uur) en/of de laatste dienst (tot 19.30 uur) kunnen en willen rijden. Vrijwilligers dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs B. De buurtbussen zijn geschikt voor acht personen en worden beschikbaar gesteld door Keolis. Bij het opstellen van het rooster wordt er rekening gehouden met de beschikbaarheid van alle vrijwilligers.
“Uit ervaring weten wij dat veel mensen het vrijwilligerswerk bij een Buurtbus als zeer plezierig ervaren. Je bent lid van een Buurtbusvereniging met alle gezellige uitjes, etentjes, etc. die daarbij horen; je komt onder de mensen; hebt veelal ook dezelfde mensen in de bus waardoor er vaak leuke contacten ontstaan en rijdt met een mooie bus door een prachtige landelijke omgeving”, zo meldt Buurtbusvereniging Salland.
Aanmelding via: info@buurtbussalland.nl. Voor meer informatie bel naar Jan Bos, tel. 0570 562435.

Lees ook

Oud papier Ommen

OMMEN – De leden van de Ommer muziekverenigingen De Bazuin, Soli Deo Gloria en Crescendo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.