Home / / Bridgeclub Dalfsen ook in zomer

Bridgeclub Dalfsen ook in zomer

DALFSEN – Na twee geslaagde avonden heeft de Bridgeclub Dalfsen besloten tijdens de maanden juli en augustus door te gaan met ‘Aanloopbridge’, oftewel bridgen in aanloop naar het nieuwe seizoen. Elke woensdagavond zijn geïnteresseerden (leden en niet-leden) vanaf 19.15 uur welkom in De Overkant aan het Kerkplein 22 in Dalfsen. Wel geldt er een minimum van tien paren en een maximum van 24. De entree bedraagt 7,50 euro per persoon (inclusief twee consumpties). Graag aanmelding (per paar) uiterlijk de dinsdag (20.00 uur) voor de speelavond via www.bridgeclub-dalfsen.nl.

Lees ook

Het Boek van de Week

‘De moord op Windsor Castle’ van S.J. Bennett Het is in juni een drukke tijd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.