Home / / Bos Bedden Loopgroep AG ’85

Bos Bedden Loopgroep AG ’85

NIEUWLEUSEN – Met de geleidelijke versoepeling van de coronamaatregelen gaan de hardloopwedstrijden ook langzaam weer van start, echter wel onder strikte voorwaarden. De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 hebben de afgelopen week aan enkele wedstrijden deelgenomen.
Michiel Huzen nam deel aan de 235e Mollen Marathon in Almere (Buiten). Hij liep hierbij de 42,195 kilometer in een tijd van 3.16.21. Dennis Brandenburg liep bij een baanloop in Zwolle de 5 kilometer in een tijd van 18.51 minuten. In Hengelo werd de MPM Avondwedstrijd georganiseerd. Michiel Wierbos liep de 1.000 meter in een tijd van 2.56.47 en ook Dennis Brandenburg bleef met 2.59.51 net binnen de 3 minuten.

Lees ook

Uit Hei en Dennen: Kaalslag

Kaalslag. Nee, niet op of in mijn hoofd, maar in onze tuin. Wat groeit en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.