Home / / Beweegtuin achter de Olmen bijna gereed

Beweegtuin achter de Olmen bijna gereed

NIEUWLEUSEN – Het is Saam Welzijn, woningstichting De VechtHorst en Buurtvereniging de Kerkenhoek gelukt om een Beweegtuin te realiseren achter de Olmen aan het Oosterveen.

Deze tuin beschikt over verschillende fitnessapparaten waar lichamelijke oefeningen op gedaan kunnen worden. Een mooie plaats om het lichaam fit te houden en contact te hebben met buurtgenoten.
De werkzaamheden aan de tuin bevinden zich in een afrondende fase en in augustus vindt de officiële opening plaats. Hou hiervoor deze site in de gaten.
Intussen kan er al wel gesport worden. Belangstellenden kunnen een gratis kennismakingsles volgen, onder begeleiding van docent Ina Linthorst. Samen kunnen de toestellen uitgeprobeerd worden. Dit kan op woensdag 21 juli en 28 juli van respectievelijk 9.30 tot 10.30 uur en 10.30 tot 11.30 uur en op zaterdag 24 juli van 10.00 tot 11.00 uur. Na afloop is er koffie in de Olmen.
Aanmelden om deel te nemen aan een gratis proefles kan bij de Infopunten via tel.nr. 0529-793013 of mail naar info@saamwelzijn.nl.

Lees ook

In het najaar weer koersbal en gymnastiek in de Wiekelaar

OUDLEUSEN – Als de coronamaatregelen het toelaten, start Saam Welzijn in de eerste week van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.