Zet jezelf in de spotlight!

DALFSEN – Op 1 juli van 19.30 tot 20.30 uur is er een webinar ‘online profileren’. Hier is te leren hoe je jezelf het beste online kan laten zien in (bijvoorbeeld) de aanloop naar de Week van de Amateurkunst (WAK). WAK Dalfsen geeft samen met communicatie-adviesbureau COMcept antwoord op allerlei vragen.

Als vereniging of kunstenaar wil je natuurlijk optimaal kunnen laten zien wat je te bieden hebt! Maar hoe vind je jouw publiek online? Hoe schrijf je wervende berichten en hoe laat je deze het meest opvallen? Wat moet je wel of juist niet doen? In een uurtje krijg je praktische tips en voorbeelden om meteen toe te passen.
Aan het eind van het webinar kunnen er vragen gesteld worden over de WAK. Aanmelden kan door te mailen naar wakdalfsen@gmail.com. Uiterlijk 30 juni ontvang je mail met een inlog-link om deel te nemen aan het webinar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.