Home / / Winactie Boerderijeducatie Salland-Vechtdal

Winactie Boerderijeducatie Salland-Vechtdal

REGIO – Om het nieuwe schooljaar 2021-2022 goed van start te laten gaan, organiseert Boerderijeducatie Salland-Vechtdal een Facebook winactie. Leerkrachten en leerlingen maken kans op een gratis boerderijbezoek bij een gecertificeerde educatieboer naar keuze.

Het enige wat er moet gebeuren is het posten van een leuke en vooral originele foto op Facebook met daarbij de hashtag #wijstekenerietsvanop. Op de foto moet duidelijk naar voren komen waarom de klas op boerderijbezoek wil gaan en wat ervan opgestoken gaat worden. Belangrijk is om dit te te doen vóór 25 juni, want daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

Op ruim vijfentwintig boerderijen in Salland en het Vechtdal zijn klassen van harte welkom en kunnen er terecht voor leuke en leerzame praktijklessen. Beleving speelt daarbij een belangrijke rol. De educatieboeren laten de dagelijkse praktijk zien. In samenspraak met de onderwijzer wordt de inhoud van het lesprogramma bepaald.
De educatieboeren zijn verspreid over heel Salland en het Vechtdal, dus er is altijd een educatieboerderij in de buurt. De boeren nemen leerlingen graag mee in het verhaal achter voedsel. De opgeleide en gecertificeerde educatieboeren van Boerderijeducatie Salland-Vechtdal zijn enthousiast om de leerlingen met hun leraren te ontvangen voor een ultieme leerbeleving buiten het klaslokaal.
Meer informatie over Boerderijeducatie Salland-Vechtdal en de winactie staat op de website. Een kennismaking met alle educatieboeren én het boeken van een les kan op de website www.boerderijeducatiesalland.nl. De belevenissen en werkzaamheden van de boeren zijn ook te volgen via social media.

Lees ook

Bingo in het Pluscafé

DALFSEN – Op 24 oktober is er weer een bingo in het Pluscafe van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.