Home / / Welcome to the family!

Welcome to the family!

(Advertorial)

Freeroad is dé Mazda dealer van Midden-Nederland. In de meest dynamische stad Zwolle, mag de meest dynamische autodealer van het land uiteraard niet ontbreken. Sinds 2017 is Freeroad actief in de omgeving Zwolle, waar de focus volledig op dit prachtige automerk ligt. Onze vestiging is gelegen op bedrijventerrein de Vrolijkheid. Een prominente plek op steenworpafstand van de A28!

Mazda is geen doorsnee automerk. Door de vele uitdagingen in het verleden en de unieke kijk van medewerkers op de wereld, kiest Mazda voor een onconventionele benadering om zichzelf steeds te verbeteren. “Precies datgeen waar Freeroad zich in kan vinden. Onze kernwaarden als persoonlijke aandacht, ambitie, passie en blijven verbeteren gelden als ingrediënten voor een onderscheidende aanpak”, aldus vestigingsmanager Ronald Gol.

Freeroad staat garant voor klantgerichtheid en enthousiasme en voelt zich verenigd met al haar medewerkers, klanten en ambassadeurs, zoals het een echte familie betaamt. Dagelijks staat ons team van enthousiaste medewerkers voor u klaar met een schat aan kennis en ervaring. Onze gepassioneerde autoliefhebbers maken graag kennis met u tijdens een afspraak. Kortom, wie op zoek is naar een Mazda, is bij ons aan het juiste adres!

Freeroad Zwolle
Molenland 3
8024 AL Zwolle
038 – 4280300
info@freeroad.nl

Lees ook

Programmavoorbereiding USV

NIEUWLEUSEN – Onder leiding van het nieuwe trainersduo Mathijs van Faassen en Theo van ’t …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.