Voetbalschool Nieuwleusen organiseert uniek Oranjefestival

NIEUWLEUSEN – Ieder seizoen vinden veel jongeren hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en om te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, houdt Voetbalschool Nieuwleusen op 18 juni 2021 van 16.00 uur tot 17.30 uur een uniek Oranjefestival op Sportpark ´t Klaverblad van S.V. Nieuwleusen.

Voetbalschool Nieuwleusen werkt in de organisatie van dit gratis Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Om de verenigingen rondom het komende EURO2020, te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen. De verenigingen ontvangen hierin allerlei hulpmiddelen, waaronder speciale Oranje-hesjes en een uitgewerkt draaiboek van het Oranjefestival.

Voetballen als Oranje

De spelers van Oranje en speelsters van de Oranje Leeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart

Aanmelden

Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk. Op het platform www.knvb.nl/alsoranje staan alle Oranjefestivals vermeld en wanneer men zoekt op `Nieuwleusen` komt het Oranjefestival naar voren. Daar vind men dan de mogelijkheid om in te schrijven. Meer informatie of vragen, neem dan contact op met Voetbalschool Nieuwleusen. Dit kan via het e-mailadres: voetbalschool@nieuwleusen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.