Home / / Verbouwingsopruiming bij Bos Bedden!

Verbouwingsopruiming bij Bos Bedden!

(Advertorial)

NIEUWLEUSEN – Tijdens de lockdown hebben ze bij Bos Bedden niet stil gezeten. Zo is de koffiehoek vernieuwd, waardoor klanten in een gezellige omgeving kunnen genieten van heerlijke koffie. Een deel van de etalage en van de textielafdeling is ook vernieuwd en bevindt zich nu in de afrondende fase.
“Hier gaan wij een fantastische nieuwe textielwereld creëren”, aldus Lianna. Doordat we een lange periode dicht zijn geweest en de aangekochte collectie van destijds in die periode niet verkocht is, gaan we deze nu uitverkopen met flinke kortingen. Dit ook in combinatie met de verbouwingen die we hebben gehad en die nu worden afgerond. Daarom zijn er nu ook veel demoboxsprings, ledikanten en matrassen met kortingen oplopend tot 50%!
Bent u op zoek naar een droombed voor een droomprijs? Of een nieuw matras of een dekbedovertrek met fikse korting? Sla dan nu uw slag. Voor alle demomodellen die hier aan meedoen geldt: weg = pech.

Lees ook

Vechtdal Wonen en Vitaal Vechtdal bundelen de krachten

OMMEN – Woningstichting Vechtdal Wonen sluit zich aan bij Vitaal Vechtdal. Vitaal Vechtdal is een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.