Tijhaar Duurzaam bestaat 85 jaar en viert dit met een veiling

(Advertorial)

VILSTEREN – Tijhaar Duurzaam viert dit jaar haar 85-jarig jubileum. Reden voor de huidige eigenaar Roy Tijhaar om het pand opnieuw in te richten. Om ruimte te maken worden producten uit de showroom via een veiling verkocht.

In 1936 begon de opa van Tijhaar als Rijks hoefsmid, waar destijds veel belangstelling voor was op het Landgoed Vilsteren. Gaandeweg verschoven de werkzaamheden naar landbouwmechanisatie. Daarnaast legden Tijhaar en zijn knecht waterleidingen bij de boer, waarmee de basis voor een installatiebedrijf werd gelegd. In de jaren 70 nam zijn zoon Frits Tijhaar het bedrijf over en bouwde het verder uit tot een technisch installatiebedrijf.

Totaal Installateur

Sinds 2004 staat met Roy Tijhaar, de derde generatie aan het roer. Hij ontwikkelde het bedrijf van technisch installatiebedrijf tot Totaal Installateur elektra en werktuigkundige installaties. Er is een hoofdvestiging in Vilsteren en er zijn nevenvestigingen in Zwolle (TTI Zwolle) en Hellendoorn (Marco Schuttevaar Installaties).
In de afgelopen jaren heeft Roy het ‘Tijhaar Duurzaam’ concept ontwikkeld om in te spelen op de trend dat woningen en gebouwen steeds energiezuiniger worden en vaak niet meer voorzien worden van aardgas.

Duidelijk en transparant

Roy: “Met inmiddels 20 gespecialiseerde medewerkers hebben we veel kennis in huis. Als het gaat om loodgieterswerken, ventilatie, dakbedekking, elektra, verwarming en duurzame techniek, zijn opdrachtgevers binnen zowel de woningbouw als in de industrie en utiliteit bij ons aan het juiste adres. Duidelijkheid en transparantie staan bij ons voorop.”

De veiling

Nu het familiebedrijf de 85 jaar heeft aangetikt, heeft Tijhaar besloten om te verbouwen, te verduurzamen en de hoofdlocatie op te frissen. “De showroom wordt verbouwd en daarom bieden we een groot deel van de producten in de uitverkoop aan via de bekende veilingsite BVA Auctions”, vertelt Roy enthousiast. “Deze online veiling loopt van 11 tot 28 juni op www.bva-auctions.nl. Het is mogelijk om de producten vooraf te zien op de kijkdag op onze locatie.”

Data veiling en kijkdag

Producten online: 11 juni
Bieden: vanaf 14 juni
Kijken: 25 juni (9.00 – 12.00 uur)
Sluiting: 28 juni
Ophalen: 5 juli (9.00 – 16.00 uur)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.