Home / / Terug- en vooruitblikken met Trefkoele+

Terug- en vooruitblikken met Trefkoele+

DALFSEN – Net als voorgaande jaren heeft Trefkoele+ een jaarverslag uitgebracht. Bedoeld om terug te kijken naar het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Trefkoele+ had voor 2020 met veel passie en inzet plannen gemaakt, zoals grote evenementen in het kader van Kerngezond Dalfsen, maar ook de hernieuwde kennismaking met het NK Dansen, dat na jaren weer zijn opwachting maakte in Trefkoele+.

Alles kwam echter met horten en stoten tot stilstand vanwege COVID-19: de horeca moest dicht, de openingstijden moesten worden aangepast en uiteindelijk ging het kulturhus bijna helemaal op slot. Was het een verloren jaar? “Nee, zeker niet”, zegt het bestuur. “Trefkoele+ heeft noodzakelijk onderhoud aan het gebouw naar voren gehaald en enkele zeer gewenste aanpassingen laten uitvoeren, zoals het extra isoleren van de kantoren, aanbrengen LED-verlichting in de sporthallen en groot onderhoud aan de vloeren. Ook heeft Trefkoele+, juist door de coronapandemie, nieuwe organisaties mogen verwelkomen.”

Plannen

Uiteraard heeft het kulturhus nog steeds te maken met het coronavirus, maar meer versoepelingen komen er aan en de vaccinaties komen op gang; er wordt in de Trefkoele+ volop gevaccineerd. Het bestuur gaat ervan uit dat gaandeweg dit jaar de situatie weer terug is op het ‘oude’ niveau en zij vervolg kan geven aan de plannen die voor 2020 op het programma stonden.
In eerste instantie is het streven om ongeveer 50 tot 100 Dalfsenaren actief te betrekken bij de ontwikkelingen binnen Trefkoele+; te denken valt aan onderzoeken wat mensen aan voorzieningen/activiteiten missen waarop Trefkoele+ zou kunnen inspringen of bijvoorbeeld meten hoe tevreden men is over het kulturhus. Daarnaast zijn er ideeën uitgewerkt hoe Trefkoele+ nog meer mogelijkheden kan benutten voor het ontwikkelen van aanbod voor de ‘commerciële markt’. Trefkoele+ is een aantrekkelijke speler met (grote) verhuurbare ruimten in combinatie met goede horecafaciliteiten en kan ieder gewenst evenement organiseren.
Om de vele mogelijkheden van Trefkoele+ beter zichtbaar te laten zijn, wordt de website in een nieuw jasje gestoken en aangepast voor alle doelgroepen.

www.trefkoeleplus.nl

Lees ook

In het najaar weer koersbal en gymnastiek in de Wiekelaar

OUDLEUSEN – Als de coronamaatregelen het toelaten, start Saam Welzijn in de eerste week van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.