Talentenhus organiseert Kampioenschap ‘Kontje schieten’

NIEUWLEUSEN – Op woensdag 9 juni presenteert het Talentenhus in samenwerking met Dalfsen Beweegt het eerste Nederlandse Kampioenschap ‘Kontje schieten’. De wedstrijden beginnen om 15.30 uur.

De organisatie verzoekt iedereen om aanwezig te zijn bij de ingang van het Sportpark van SV Nieuwleusen om 15.15 uur, dan vindt de indeling plaats voor de verschillende competities. De leeftijdsgroep is tussen de 12 en de 16 jaar.
Je kunt je aanmelden bij Dalfsen Beweegt, of je kunt je inschrijven op 9 juni om 15.00 uur bij de ingang van de SV Nieuwleusen.
Kontje schieten is een landelijke rage op de Nederlandse voetbalvelden. Of het nu gaat om jeugdelftallen of eerste elftallen. Het kampioenschap kontje schieten is regionaal en alle voetbalclubs in de regio worden uitgenodigd om de beste kontjeschieters af te vaardigen naar het kampioenschap. Er valt dan ook, naast de eer, echt wat te winnen. De winnaar is Kampioen Kontje Schieten 2021.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.