Sallands Bachkoor doet mee aan de Anjercollecte

OMMEN – Het Sallands Bachkoor doet mee aan de jaarlijkse actie van het Prins Bernhard Cultuurfonds. In totaal collecteren 1182 organisatie in het hele land om geld op te halen voor lokale cultuur en natuur.

De collecte is dit jaar voor de tweede keer digitaal: via appjes, mailtjes en social media. Het Sallands Bachkoor collecteert in deze zware tijden voor de culturele sector om zodra dat mogelijk is, weer mooie concerten te kunnen verzorgen.
Vorig jaar is de actie voor het eerst digitaal georganiseerd: geen bussen en collectanten meer langs de deur. Het Cultuurfonds gaat dus op diezelfde voet verder want er is nog steeds grote noodzaak om lokale cultuurorganisaties te steunen. Vandaar dat het Cultuurfonds de hele netto-opbrengst weer teruggeeft aan de organisaties die collecteren.
Als u iets wilt geven aan deze collecte kunt u de QR-code vinden op de website van het Sallands Bachkoor: www.sallandsbachkoor.nl of op de facebookpagina van het koor. Voor meer informatie kunt u bij de leden terecht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.