Rustbankje dankzij buurtvereniging Rond de Regge

OMMEN – De leden van buurtvereniging van Rond de Regge hebben op het grasveldje bij Nieuwebrug een bankje geplaatst. Deze rustplaats van duurzaam hout is mede mogelijk gemaakt door de opbrengst vanuit de Rabo clubactie.

De uitverkoren stek is gekozen in overleg met de gemeente Ommen. Woordvoerder Jan Steen is uitermate in zijn nopjes met de zitplaats langs de kronkelende rivier. “Dit uitzicht is toch prachtig. Als je geluk hebt kun je maar zo een ijsvogeltje voorbij zien flitsen. Zie dit bankje maar als een geschenk voor niet alleen de buurtbewoners, maar ook fietsers en wandelaars die door deze mooie streek trekken. Ja, dit bankje was zeker een wens van ons als buurtvereniging. Gezien de coronaperikelen was het niet mogelijk om deze wens eerder te realiseren, maar gezien de positieve vooruitzichten hebben we als bestuur gemeend het verrijzen van dit bankje niet langer uit te stellen. We hopen en gaan er eigenlijk van uit dat veel mensen in de toekomst gebruik maken van dit rustpunt en genieten van de mooie omgeving.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.