Politiek Verwoord

OMMEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze editie is de LPO aan het woord.

Er is de laatste tijd veel te beleven in de Ommer politiek. Enerzijds grote thema’s als Kindplein West, de Vechtkade, brug bij Junne, de Kievitstraat, megastal in Beerzerveld, de Regionale Energie Strategie, de zonnevelden etc. Die onderwerpen halen de krant en krijgen veel publiciteit. Als lokale partij proberen we hierbij altijd het grote algemene belang te dienen waar onze inwoners en bedrijven bij gebaat zijn.
Maar heel vaak gaat het om kleinere zaken die ook onze aandacht verdienen. Voorbeelden hiervan zijn de vuilnisophaal, kapotte lantaarnpalen, onderhoud aan fietspaden, beschikbare huisvesting in je eigen kern. Dat is de politiek waar je als individuele inwoner van de gemeente Ommen mee te maken hebt. Dat zijn ook zaken waar de LPO, als de lokale partij van Ommen, vaak over benaderd wordt. Op verschillenden manieren proberen we daar aandacht voor te vragen en oplossingen voor te zoeken. En vaak lukt dat! De LPO stelt er mondelinge of schriftelijke vragen over aan het college. We zoeken de publiciteit via de krant of maken er moties voor in de gemeenteraad.
Als de Lokale Partij Ommen blijven we het contact zoeken met onze inwoners, verenigingen, ondernemers en plaatselijke belangen. Ook al was dat moeilijk vanwege de beperkingen vanwege corona. Via onze facebookpagina en website proberen we iedereen zo goed als mogelijk op de hoogte te houden waar we mee bezig zijn. Daarnaast weten inwoners ons te vinden via ons mailadres. Nu er gelukkig weer meer mag en kan houden we op maandag 28 juni om 19.30 uur weer een inloopuurtje in de Carrousel.
Maar zeker met het oog op de komende gemeenteraadsverkiezingen willen we graag een stapje verder gaan. Daarom een oproep aan een ieder die graag meedenkt, meepraat en meedoet met een lokale, constructieve partij die graag vanuit het algemeen belang dingen wil bereiken voor Ommen: Neem contact op met de LPO!
Graag willen we met je in gesprek over jouw rol bij de LPO. Nieuwe ideeën, onderwerpen voor ons verkiezingsprogramma, actief binnen het campagneteam, mee-vergaderen met de fractie, een plaats op onze verkiezingslijst. Alles is afhankelijk van jouw ambities. Deze oproep willen we vooral richten aan vrouwen en jongeren. Die zijn nog steeds ondervertegenwoordigd in de Ommer politiek. Het hoeft echt niet altijd veel tijd te kosten. Dat bepaal je uiteindelijk zelf. Daarom zet die stap. Blijf niet langs de kant staan maar doe mee.

Met vriendelijke groet,
Dick Remmers, fractievoorzitter LPO
06-42867296

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.