Plezierritten met ANWB Automaatje mogen weer!

OMMEN – Vanwege de versoepelingen heeft de ANWB besloten niet langer alleen medisch noodzakelijke ritten te rijden met ANWB Automaatje. Vanaf heden is het weer mogelijk om een afspraak te maken voor bezoek aan familie, aan de supermarkt of aan de bibliotheek.

Uiteraard zijn de coronamaatregelen van toepassing. Zo wordt voorafgaand aan de rit een gezondheidscheck gedaan. Tijdens de rit is het dragen van een mondkapje verplicht en is er desinfect aanwezig.
Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan contact opgenomen worden met: ANWB AutoMaatje Ommen: 06-5573 2945 op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 – 12.00 uur of email naar: automaatjeommen@wijz.nu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.