Home / / Orgelconcert Minne Veldman in WH Zwart Hal

Orgelconcert Minne Veldman in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Organist Minne Veldman verzorgt op zaterdagavond 3 juli een orgelconcert in de WH Zwart Hal in Lemelerveld. Vorig jaar viel zijn concert enorm in de smaak bij de orgelliefhebbers. Veldman geeft zo’n vijftig orgelconcerten per jaar door heel Nederland. Hij trad op als organist en dirigent in het TV-programma ‘Nederland Zingt’ en gaf concerten in Zuid-Afrika, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Hongarije. Op het programma staan werken van onder andere J. Zwart, F. Asma, César Franck en Charles-Marie Widor. Aanvang is om 20.00 uur. De entree bedraagt 13,50 euro. Reserveren (verplicht) is mogelijk via tel. 0572 -371838 of e-mail: adhuetink@gmail.com. De geldende RIVM-richtlijnen worden in acht genomen. Zie verder www.huetink-royalmusic.nl.

Lees ook

Rommelmarkt in de Bermerstraat

OMMEN – Tegen de trend van de leegstand in, zal het winkel-/horecapand Bermerstraat 13 opnieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.