Home / / Oproep van KWF Ommen

Oproep van KWF Ommen

OMMEN – Sinds vele jaren (respectievelijk 20 en 30 jaar) is de coördinatie van de KWF collecte in handen van twee vrijwilligers. Na de collecte van september 2021 stoppen deze vrijwilligers en is het KWF op zoek naar nieuwe collectecoördinatoren en wijkhoofden.

De collecte vindt altijd plaats in de eerste week van september. De voorbereiding kan in mei/juni worden gedaan. Uiteraard doet een collectant/wijkhoofd het niet alleen: er zijn zo’n acht wijkhoofden en een mede coördinator die helpen om de collecte vorm te geven. Belangstellenden die wat tijd over hebben en een paar uur per jaar de KWF collecte willen coördineren, kunnen contact opnemen met: Miranda Nijzink, g.nijzink@hotmail.com of met Lidy Zwiers, lidyzwiershoogeveen@hotmail.com.
Daarnaast worden er wijkhoofden gezocht voor: Ommen Zuid, Dante Zuid, Witharen, Lemele en Beerzerveld. Een wijkhoofd coördineert de collecte in zijn/haar wijk. Heeft u belangstelling? Neem hiervoor contact op met: Simone Hogenkamp, s_stelpstra@hotmail.com.

Lees ook

Saam Welzijn zoekt gastdames/heren

DALFSEN – Saam Welzijn is op zoek naar gastdames/heren die op vrijwillige basis consumpties verzorgen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.