Home / / Openlucht Sing-in 4 juli

Openlucht Sing-in 4 juli

DALFSEN – Op zondagmiddag 4 juli is er een openlucht Sing-in op het Kerkplein in Dalfsen met het thema ‘vertrouwen’, aanvang 16.30 uur. Belangstellenden kunnen reserveren via singin.pgdalfsen@gmail.com.

De Sing-in wordt gepresenteerd door Henriëtta Kuipers en de band bestaat uit: Wim van Lenthe (piano), Jan Kramer (gitaar), Leonardo van Lenthe (viool), Edwin Vetkamp (basgitaar), Marjolein Dekker en Nanette Jansen (zang). Ook voor de kinderen zijn er liederen uitgekozen, zij mogen vooraan komen meezingen.

Vakantie Tas

De collecte is bestemd voor Actie Vakantie Tas: de Diaconie van de PGD zorgt samen met Humanitas dat kinderen uit Dalfsen die opgroeien in armoede, een tas krijgen met daarin (zomer) speelgoed en onder meer een bon voor een ijssalon. Zo wordt hun vakantietijd een beetje opgefleurd. Bij de uitgang staan collectebussen, maar giften kunnen ook overgemaakt worden op: NL66 RABO 0312 8068 92 t.n.v. Diaconie van de Protestantse Gemeente Dalfsen o.v.v. Actie Vakantie Tas. Wie de Skipio app heeft, kan daarmee een donatie doen.
Bij slecht weer vindt de Sing-in in de kerk plaats met alleen de band. De Sing-in is dan via livestream te volgen via Kerkdienstgemist.nl. Kijk voor actuele berichtgeving (Sing-in in de buitenlucht of thuis via livestream) op
de website: www.pgdalfsen.nl op zondag 4 juli vanaf 14.00 uur.

Lees ook

70 jaar Molukkers in Ommen (3)

OMMEN – Dit jaar is het precies 70 jaar geleden dat in Rotterdam de eerste …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.