Home / / Oldskool gymlessen voor volwassenen gaan weer van start

Oldskool gymlessen voor volwassenen gaan weer van start

NIEUWLEUSEN – Nu het binnensporten, onder bepaalde coronavoorwaarden weer mogelijk is, beginnen de Oldskool gymlessen voor volwassenen tussen de 18 en 50 jaar ook weer. Dit betekent: wekelijks wisselende sport- & beweegactiviteiten onder leiding van de vaste lesgever Evaline Ridderikhoff.

Als volwassene weer genieten van gymlesactiviteiten, zoals apenkooi, trefbal of slagbal? Ook bootcamp, pilates en diverse andere sportactiviteiten komen aan bod, want iedere maandag staat er iets anders op het programma. Evaline richt de lessen zo in dat deze voldoen aan de coronamaatregelen die op dat moment van toepassing zijn.
De Oldskool gymlessen worden tot de zomer nog 3 keer gegeven op de maandagen: 14, 21 en 28 juni. De lessen zijn van 19.00 tot 20.00 uur in de sporthal van Kulturhus de Spil te Nieuwleusen en kosten 3,50 euro per les. De lessen gaan door wanneer er minimaal 4 deelnemers zijn. Benader buurtsportcoach Marco Hollak voor meer informatie via buurtsportcoaches@dalfsen.nl of kijk op de website

www.dalfsenbeweegt.nl

Lees ook

In het najaar weer koersbal en gymnastiek in de Wiekelaar

OUDLEUSEN – Als de coronamaatregelen het toelaten, start Saam Welzijn in de eerste week van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.