Home / / Nieuw bij Bos Bedden in Nieuwleusen: Magnitude

Nieuw bij Bos Bedden in Nieuwleusen: Magnitude

(Advertorial)

NIEUWLEUSEN – Op de eerste verdieping van de 3000 vierkante meter tellende showroom, heeft Bos Bedden het nieuwe merk Magnitude toegevoegd. Dit merk ontwerpt matrassen en boxsprings op ambachtelijke wijze. Het zijn bedden van topkwaliteit met een uitgebalanceerde ergonomie, die perfecte ondersteuning bieden.

De Magnitudeshop is ruim opgesteld. U vindt hier zes onderscheidende ‘bed opstellingen’ voorzien van de gehele lijn aan matrassen, zodat deze allemaal en afzonderlijk getest kunnen worden. Graag licht Bos Bedden toe waarom, welk matras het meest geschikt is, zodat u gezond slaapt en uitgerust wakker zult worden.

“Op vrijdag 18 en zaterdag 19 juni hebben wij de introductiedagen van Magnitude”, vertelt eigenaar Rutger. “Ons team wordt dan versterkt met de vertegenwoordiger van Magnitude. Wilt u niet wachten? Maak dan even een afspraak via telefoon, mail of via onze website.”

www.bosbedden.nl

0529-481223

info@bosbedden.nl

Lees ook

Veel belangstelling voor de eerste themadag in Dalfsen

DALFSEN – Evenals vorig jaar presenteert Ondernemend Dalfsen weer de drie landen themadagen. Het motto …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.