Na 20 jaar afwezigheid weer een USV vrouwen 1

NIEUWLEUSEN – Na een periode van 20 jaar afwezigheid staat er komend seizoen voor USV weer een vrouwelijk seniorenelftal tussen de lijnen. Dit was twee keer eerder het geval: van 1971 t/m 1975 en van 1985 t/m 2001.

Ian Vlierman is met ingang van het nieuwe seizoen 2021-2022 de trainer van dit jonge enthousiaste team. De selectiespeler van USV 1 was in eerste instantie van plan, om net als voorgaande jaren, weer een jeugdteam van USV te begeleiden totdat hij deze kans voorbij zag komen.
Nadat de Technische Commissie van de USV jeugd een oplossing had gevonden voor de vrijgekomen plek die hierdoor ontstond, stonden alle seinen op groen voor Vlierman om te reageren op de vacature.
Ondanks dat de sollicitatie bijna twee uur duurde, waren de aanwezigen, waaronder een delegatie van de speelstersgroep, unaniem van mening dat Ian de juiste persoon is voor deze functie.
USV Vrouwen 1 gaat het seizoen 2021-2022 starten met de volgende selectie bestaande uit 16 speelsters: Lisa Vasse; Judith Huls; Esmé Strijker; Nicole Vink; Eva Spijkerman; Femke Leegsma; Fleur Stolte; Mellanie Westerhof; Judith Borger; Elsa Kok; Ellen Boelaart; Noa Soer; Romée Hofmeijer; Simone van Spijker; Chantal Mijnheer; Tess Spijker.
Naast hoofdtrainer Vlierman wordt het team verder aangevuld met assistent trainer John Spijker, teambegeleidsters Jolanda Stolte en Irma Hofmeijer en grensrechter Gerjan Kok.
Er wordt getraind op de maandag en woensdagavond en de thuiswedstrijden worden gespeeld op de zaterdag om 14.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.