Home / / Leerlingen De Polhaar lopen alternatieve wandeldriedaagse

Leerlingen De Polhaar lopen alternatieve wandeldriedaagse

DALFSEN – De oudervereniging van De Polhaar liet zich niet ontmoedigen door de afgelasting van de jaarlijkse wandeldriedaagse. In kleine groepjes en per klas gaan de leerlingen samen met een ouder alsnog op pad.

De leerlingen maken gebruik van de eRroute app, een app die zeer geschikt is voor liefhebbers van de avondvierdaagse. Vanaf iedere plek kan er een route worden ingesteld en de medaille wordt thuisgestuurd.
De leerlingen Leroy, Tim, Jurre, Finn, Gio en Rein zijn vanaf de Polhaar plus vertrokken. Ze liepen naar Huize Den Berg waar ze een appel en iets te drinken kregen. In deze kleine groep was er ook ruimte om paarden te voeren en stokken in het bos te sprokkelen. Iets wat bij een groot evenement minder geschikt zou zijn geweest. Er kwamen enthousiaste reacties van voorbijgangers en mensen die op het terras zaten. Deze jongens van De Polhaar voetballen ook samen en omdat de trainingen gewoon doorgaan, wandelen zij 20 kilometer in twee weken tijd. Ziet u kinderen met rode shirts in Dalfsen lopen? Moedig ze dan gerust aan!

Lees ook

In het najaar weer koersbal en gymnastiek in de Wiekelaar

OUDLEUSEN – Als de coronamaatregelen het toelaten, start Saam Welzijn in de eerste week van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.