Kom naar de Dalfser Dolle Dagen op 26 juni en 3 juli!

DALFSEN – Het is aankomende zaterdag en de zaterdag erop groot feest in het centrum van Dalfsen. Er zijn leuke acties van deelnemende winkeliers en een Caraïbische brassband zorgt voor zomerse sferen door al swingend en muziek makend door de winkelstraten te gaan. Vanaf 14.00 uur verzorgt deze band bovendien een optreden.

“We luiden met De Dolle Dagen in het centrum, de zomer in”, vertelt de enthousiaste onderneemster Barbara van Nieuwenhuizen-van Elk, eigenaresse van ELK en initiatiefneemster van het festijn. Op zaterdag 3 juli is het wederom partytime. Dan vult een DJ vanaf 13.00 uur op ludieke wijze de winkelstraten met muziek en stellen ELK en Lindenburg een bungee trampoline ter beschikking op het Kerkplein. Deze trampoline staat er van 12.00 tot 17.00 uur. Tegen inlevering van de 150 Piggy punten zijn er bij ELK en bij Lindenburg toegangskaartjes te verkrijgen voor de bungee trampoline. Ze zijn op de dag zelf ook te koop voor een bedrag van 5 euro per keer.

Waardevol

“Het is grappig dat we tijdens de lockdown een waardevolle ondersteuning zijn geweest voor elkaar”, zeggen Barbara en ook Willeke Lindenburg van Lindenburg Vof. “We hebben in die periode vooral naar de toekomst gekeken en hoe we activiteiten samen op zouden kunnen pakken. De bungee trampoline is er een mooi voorbeeld van.”
Inmiddels zijn de winkelstraten weer aangekleed met mooi gevulde plantenbakken. En de kleurrijke parapluutjes prijken weer in de straten. Op zaterdag 31 juli, 7 en 14 augustus houdt Ondernemend Dalfsen net als vorig jaar ‘Zomer in Dalfsen’ met een kleedjesmarkt, leuke acties, muziek en vooral veel gezelligheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.