(Koel)tassenactie met ambachtelijk vlees bij Slagerij Veltmaat

(Advertorial)

OMMEN – Recentelijk bestond de Vereniging van Keurslagers 75 jaar. Om dit te vieren heeft (Keur)slagerij Veltmaat uit Ommen een leuke, maar vooral smaakvolle (tassen)actie in het leven geroepen.

Deze tassenactie (zie ook de advertentie elders in deze krant) bestaat uit een koeltas met het lekkerste vlees, zoals onder andere een houthakkerssteak, gepaneerde schnitzels, verse hamburgers en filet americain voor de leuke prijs van maar 14,95 euro. De koeltas is naderhand ook nog eens geschikt voor hergebruik.
Harold Veltmaat: “En omdat ik op 7 juni aanstaande 50 jaar word, trakteren we nog eens extra: iedere klant die op mijn verjaardag (7 juni!) de ruim gevulde koeltas komt kopen, krijgt er gratis twee gebraden gehaktballen bij. Zo hebben we allemaal een beetje feest!”
Voor verderop in het jaar heeft Slagerij Veltmaat ook al iets leuks in petto. Klanten kunnen namelijk zegels sparen om een professioneel slagersmes te kopen. Normaal gesproken zijn dit behoorlijk kostbare messen, maar met de zegels kunt u deze met een bijbetaling van vijftien euro, al in uw bezit krijgen.

De slagerij met Harold en Agnes Veltmaat aan het roer bestaat inmiddels zo’n acht jaar. Harold is hier al werkzaam sinds de jaren negentig. Op het moment dat de vorige eigenaar met pensioen ging, namen Harold en zijn vrouw Agnes het over. Het echtpaar kent elkaar ook vanuit de slagerij en is inmiddels al 21 jaar getrouwd. De zaak heeft zes vaste medewerkers en staat in de wijde regio bekend. Vanwege het beste advies, de ambacht de kwaliteit en uiteraard het lekkerste vlees!

Slagerij Veltmaat
Varsenerstraat 3a
7731 DC Ommen
info@veltmaat.keurslager.nl
www.veltmaat.keurslager.nl
0529-451353

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.