Home / / Interessepeiling glasvezel Nieuwleusen succesvol

Interessepeiling glasvezel Nieuwleusen succesvol

DELTA Fiber Netwerk start met campagne onder 650 huishoudens

NIEUWLEUSEN – Voldoende interesse voor het afsluiten van een glasvezelabonnement onder 650 huishoudens in Nieuwleusen; dat is het resultaat van de interessepeiling die de gemeente Dalfsen uitvoerde in februari dit jaar.

Bij een eerdere actie voor glasvezel onder de 650 huishoudens in 2019 kwamen onvoldoende aanmeldingen binnen, waardoor het niet haalbaar bleek glasvezel aan te leggen in het gebied. Omdat de gemeente Dalfsen goede bereikbaarheid belangrijk vindt voor alle inwoners, peilde ze begin dit jaar nogmaals de interesse voor glasvezel onder de huishoudens in het gebied. Na de succesvolle peiling start DELTA Fiber Netwerk volgende week met een nieuwe campagne die de huishoudens uitnodigt een glasvezelabonnement af te sluiten.
Het gaat om de huishoudens in Nieuwleusen Zuid grofweg tussen de straten Koningin Wilhelminalaan, Westerveen, Burgemeester Backxlaan, Oosteinde, Paltheweg, Molenpad, Burgemeester Backxlaan en Goudenregenstraat. En om de appartementencomplexen (hoogbouw) in Nieuwleusen Noord, nabij de Raiffeisenstraat.
Wethouder André Schuurman: “Een goede internetverbinding maakt het mogelijk bereikbaar te zijn en dat is in deze tijd met bijvoorbeeld het vele thuiswerken heel belangrijk gebleken. We zijn dan ook erg blij dat deze 650 huishoudens in Nieuwleusen alsnog de kans krijgen om aan te sluiten op glasvezel.”

Campagne

DELTA Fiber Netwerk geeft de huishoudens in het gebied eind deze week meer informatie over de mogelijkheden voor glasvezel bij verschillende telecomaanbieders. Daarnaast heeft DELTA Fiber Netwerk de website www.gavoorglasvezel.nl waar inwoners terecht kunnen voor meer informatie.

Lees ook

Vechtdal Wonen en Vitaal Vechtdal bundelen de krachten

OMMEN – Woningstichting Vechtdal Wonen sluit zich aan bij Vitaal Vechtdal. Vitaal Vechtdal is een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.