Home / / InteraktContour en Rosengaerde starten pilot Parkinsongroep

InteraktContour en Rosengaerde starten pilot Parkinsongroep

DALFSEN – InteraktContour start in samenwerking met woonzorgcentrum Rosengaerde een pilot voor een Parkinsongroep in Dalfsen. In Nieuwleusen is het afgelopen jaar eenzelfde groep al succesvol gebleken.

De twee organisaties starten met een pilot, bedoeld voor iedereen die te maken heeft met Parkinson. De pilot bestaat uit drie woensdagen. Er wordt kennis gemaakt met elkaar en deelnemers kunnen onder begeleiding van een fysiotherapeut sporten of andere passende activiteiten doen. Onder andere de Ronnie Gardiner Methode komt aan bod, een oefenmethode waarbij ritme en muziek wordt ingezet.
De pilotgroep is op woensdag 16, 23 en 30 juni en vindt plaats bij Rosengaerde. De sessies beginnen om 10.00 uur en eindigen om 15.00 uur. Tussen de middag is er de mogelijkheid tot rusten.
Voor interesse, met vragen of om aan te melden kan contact worden opgenomen met Wander Kolk, Seniorbegeleider bij InteraktContour. Hij is te bereiken via telefoonnummer 06-83661298 of het e-mailadres w.kolk@interaktcontour.nl.

Lees ook

Programmavoorbereiding USV

NIEUWLEUSEN – Onder leiding van het nieuwe trainersduo Mathijs van Faassen en Theo van ’t …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.