Home / / Hulp bij vragen over online diensten van de overheid

Hulp bij vragen over online diensten van de overheid

OMMEN – Wie kent het niet: vastlopen op websites en bij online diensten van de overheid? Bijvoorbeeld bij het aanvragen van huur- en zorgtoeslag, belasting, een rijbewijs, het betalen van (verkeers)boetes, pensioenoverzichten en uitkeringen? Er zijn in Nederland maar liefst 4 miljoen mensen die het lastig vinden om dit soort zaken online te regelen. Vanaf nu kan iedereen voor al deze vragen en meer terecht bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek Salland, vestiging Ommen. Deskundige vrijwilligers helpen bij elke vraag, vinden informatie op internet en verwijzen door naar de juiste instanties. Het Informatiepunt Digitale Overheid in Ommen is elke dinsdag geopend; om en om in de ochtend en de middag.

ww.bibliotheeksalland.nl/agenda

.

Lees ook

Vechtdal Wonen en Vitaal Vechtdal bundelen de krachten

OMMEN – Woningstichting Vechtdal Wonen sluit zich aan bij Vitaal Vechtdal. Vitaal Vechtdal is een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.