GGD IJsselland weer gestart met registratie in het gele boekje

REGIO – GGD IJsselland is vrijdag 4 juni, na een stop van drie weken, weer met het plakken van de stickertjes en de registratie in het gele vaccinatieboekje gestart (als mensen daarom vragen).

Mensen die nog voor de tweede vaccinatie naar een locatie van GGD IJsselland komen, kunnen op dat moment ook nog de registratie van de eerste vaccinatie krijgen, als die door GGD IJsselland is gegeven. Daarvoor is het noodzakelijk om het registratiebewijs van de eerste vaccinatie mee te nemen.
Daarnaast kan iedereen ook zonder afspraak, de komende drie weken, op specifieke locaties en tijdstippen terecht bij het team Reizigerszorg van GGD IJsselland om de vaccinatie alsnog te laten registreren. Dat kan op de locatie in Zwolle (Zeven Alleetjes) 1) op drie donderdagen, 10,17 en 24 juni, van 16.00-20.00, en op de locatie in Deventer op drie woensdagmiddagen, 9, 16 en 23 juni, van 13.00-16.00 uur, Schurenstraat 8a (Centrum voor Gezondheid De Hoge Hond) in Deventer. Ook daarvoor is het nodig, naast het gele boekje, het registratiebewijs en een ID (paspoort, rijbewijs, ID-kaart) mee te nemen. Mensen krijgen dan een registratie met datum, vaccinatienaam en batchnummer en stempel van de GGD. Geen stickertje, want die zijn specifiek van de betreffende batch en niet meer beschikbaar.

Klaar voor

GGD IJsselland was één van de weinige GGD’en die deze service boden, tot op 13 mei de landelijke opdracht en afspraak kwam dat de GGD’en dit niet meer zouden doen. Verleden week werd aangekondigd dat alle GGD’en de registratie in het gele boekje (weer) oppakken. GGD IJsselland is er klaar voor en is vrijdag 4 juni meteen weer gestart.

Kwijt?

Voor mensen die nog geen geel boekje hebben, of dit kwijt zijn; zij kunnen dit zelf bestellen via www.mijnvaccinatieboekje.nl. GGD IJsselland verkoopt geen boekjes.
Ben je je registratiekaart van je vaccinatie(s) kwijt, dan kun je naar de coronalijn 088 – 443 03 70. Je krijgt dan een nieuwe registratiekaart toegestuurd. Zier verder

www.ggdijsselland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.