Gemeentebelangen Dalfsen al 90 jaar Gewoon Betrokken!

DALFSEN – 1 juni 2021 is het 90 jaar geleden dat Gemeentebelangen als politieke partij van start ging. Een heuglijk feit, dat zij graag met iedereen viert.

Gemeentebelangen geeft aan dat zij zich kenmerkt door dicht bij de mensen te staan, goed te luisteren naar wat er leeft, betrouwbaar en dienstbaar te willen zijn voor alle inwoners en vooral altijd gewoon blijven doen.

Wie jarig is, trakteert!

Omdat ouderen, hun familie en het zorgpersoneel het de afgelopen periode erg zwaar hebben gehad, plaatst Gemeentebelangen ter gelegenheid van het jubileum een mooie bloembak buiten bij de hoofdingang van vier grote ouderenzorginstellingen in de regio. Dit gebeurt in Lemelerveld, in Nieuwleusen en in Dalfsen. Een afvaardiging van de fractie onder aanvoering van Jos Ramaker en Jolande Onderdijk overhandigen deze bloembakken rondom 1 juni.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.