Home / / Galerie Tom Lucassen

Galerie Tom Lucassen

OMMEN – Op zaterdag 26 en zondag 27 juni is er opnieuw een Landelijk Atelierweekend, waaraan meer dan 400 ateliers in heel Nederland deelnemen. Ook galerie/atelier Tom Lucassen aan de Prinses Julianastraat 10 in Ommen is dan geopend. Altijd al een kijkje willen nemen bij een beeldhouwer? Bent u nieuwsgierig naar zijn gereedschap en werkwijze? Bezoek dan op zaterdag 26 of zondag 27 juni tussen 11.00 en 17.00 zijn atelier.

Lees ook

Open tuinen weekend van Vechtdal-tuinen

REGIO – De Vechtdal-tuinen zetten op zaterdag 7 en zondag 8 augustus hun poorten weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.