Home / / Fietstocht met start in Nieuwleusen

Fietstocht met start in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Saam Welzijn is verheugd te kunnen melden dat de maandelijkse fietstochten weer starten. Op woensdag 9 juni vertrekt een groep vanaf De Olmen aan het Oosterveen in Nieuwleusen om 13.30 uur. Aanmelden is niet nodig.

De ervaren vrijwilligers die de tochten uitzetten en begeleiden, hebben een route uitgezet richting Ommen, waarin ook de nieuwe fietstunnel is opgenomen. Halverwege is er een koffie-/theepauze bij Erve Vechtdal Safari in Varsen.
Deelnemers met zowel een gewone als een elektrische fiets zijn van harte welkom om deze tocht van ruim 30 kilometer mee te fietsen. Indien nodig wordt de groep om veiligheidsredenen in tweeën opgesplitst.

Lees ook

Meer ruimte rood-voor-rood

OMMEN – De gemeente Ommen verruimt de rood-voor-roodregeling. Eigenaren die in ruil voor de sloop …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.