Home / / Fietsen, puzzelen én winnen

Fietsen, puzzelen én winnen

DALFSEN – Vrijwilligers van Saam Welzijn en de Historische Kring Dalfsen hebben een fietspuzzeltocht samengesteld.

Tijdens het fietsen langs verschillende bezienswaardigheden worden er vragen gesteld. Er zijn zowel vragen voor volwassenen als voor kinderen opgenomen, waardoor de tocht geschikt is voor onder andere opa`s en oma`s die samen met hun kleinkinderen willen fietsen. Het doel is om de mooie verhalen en de rijke Dalfser geschiedenis van generatie op generatie door te geven.
De fietspuzzeltocht is te downloaden via de website van Saam Welzijn of tijdens openingstijden op te halen bij het Infopunt in Kulturhus Trefkoele+. Met enige regelmaat zal er uit de ingeleverde antwoordformulieren een prijswinnaar gekozen worden.

www.saamwelzijn.nl

Lees ook

Vechtdal Wonen en Vitaal Vechtdal bundelen de krachten

OMMEN – Woningstichting Vechtdal Wonen sluit zich aan bij Vitaal Vechtdal. Vitaal Vechtdal is een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.