Eerste selectie OVC ’21 neemt geruisloos afscheid van de club

OMMEN – Een daverend afscheid zit er in coronatijd niet in, daarom ging de allerlaatste training van de eerste selectie van OVC ’21 welhaast ongemerkt voorbij. Slechts bezocht door enkele bestuursleden en doorgewinterde supporters, deed de spelersgroep donderdagavond een onderling partijtje, daarna waren er woorden van dank en presentjes voor bewezen diensten.

Voorzitter Gerard Habers stond stil bij honderd jaar OVC ’21, in notendop samengevat in een prachtig jubileumboek. Verder sprak de afzwaaiende preses de hoop uit dat de spelers zich positief laten gelden na de zomer, als de club samen met zustervereniging OZC verder gaat als FC Ommen. Routinier Jeroen Legebeke voerde het woord namens de spelersgroep en bedankte trainer en begeleiding voor de voorbije jaargang, een gek seizoen dat al vroegtijdig vanwege het heersende coronavirus moest worden afgebroken. Elftalleider Jan Mulder had een verrassing in petto voor Tyron Schokker. De aanvaller kreeg zijn eerste ster van Voetbal Nederland vanwege zijn 25 treffers in officiële duels. Na het uitdelen van presentjes en pakketjes sprak Freek Goeree als laatste de spelersgroep toe. De hoofdtrainer wenste zijn spelers succes na de zomer bij de nieuwe fusieclub FC Ommen en bedankte ze voor de prettige samenwerking in de afgelopen seizoenen. Zie www.ovc21.nl.

Tekst/Foto: Willem Lampe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.