Eerste gouden sponsoren tekenen contract met FC Ommen

OMMEN – Het was een komen en gaan op sportpark Westbroek op zaterdagmiddag 22 mei. FC Ommen kreeg bezoek van haar gouden sponsoren, die waren uitgenodigd om de sponsorcontracten te ondertekenen.

Op de achtergrond voerde de commissie Sponsoring sinds de verkenning van de fusie al vele gesprekken met de huidige sponsoren van JCO, OVC ’21 en OZC en daarnaast ook met potentiële nieuwe sponsoren. Deze middag was de eerste van meerdere, waarop de nieuwe vereniging en haar gouden sponsoren de samenwerking vastlegden.
FC Ommen is er trots op (en dankbaar voor) dat de hoofdsponsoren van OVC ’21 en OZC, Ommer Automaten en de Dunnewind Groep veel vertrouwen hebben in de toekomst van de nieuwe vereniging. “Mooi dat ze meedoen aan het gouden sponsorplan van FC Ommen”, zegt de commissie. “Hetzelfde geldt voor de huidige hoofdsponsor van OZC, Heuver banden en zeker ook voor Boeve Afbouw, die eerder jarenlang beide verenigingen als grote bordsponsor ondersteunden. Ook de de vijfde gouden sponsor van FC Ommen, De Brug Vastgoed, is één van de sponsoren die een tandje bijzet.

Bertus en Edith Dunnewind van de Dunnewind Groep en Mans Zandman en Rien Steen van Ommer Automaten, gezamenlijk aan tafel na ondertekening van hun sponsorcontract met FC Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.