Home / / De Vechtzomp: varend ‘beeldmerk’ van Ommen en het Vechtdal

De Vechtzomp: varend ‘beeldmerk’ van Ommen en het Vechtdal

OMMEN – In de winter van 2022/2023 moet hij klaar zijn: de replica van een historische vechtzomp. Momenteel wordt hier druk aan gebouwd en zijn er vorige week maandag 14 juni, partnerovereenkomsten ondertekend.

De bouw is gestart in juni 2020 en na enige vertraging in de afgelopen (corona)maanden begint de ‘vaart’ er goed in te komen. In dit project wordt er samengewerkt met een groot aantal partijen, waaronder met Camping De Koeksebelt, Vakantiepark De Beerze Bulten en Erve Vechtdal Koesafari. Deze recreatiepartners maken deel uit van een nauwe samenwerking dat betrekking heeft op zowel de financiering als straks voor het gebruik van de Vechtzomp. Het is een uniek aanvulling op de reeds bestaande arrangementen voor hun gasten. De zomp is bovendien historisch gezien van grote betekenis en heeft een sterke band met de rivier de Vecht.

Lees ook

Programmavoorbereiding USV

NIEUWLEUSEN – Onder leiding van het nieuwe trainersduo Mathijs van Faassen en Theo van ’t …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.