Home / / Buurthuis Ommerkanaal

Buurthuis Ommerkanaal

OMMERKANAAL – Het buurthuis in Ommerkanaal blijft voor de meeste activiteiten gesloten tot 1 september.

Het bestuur gaat er van uit dat de rommelmarkt wel gewoon doorgaat, al is dit iets later dan normaal. Deze is nu gepland op zaterdag 4 september, tenzij er weer strengere (corona)maatregelen komen. Voor ‘burendag’ geldt hetzelfde: deze staat gepland op zaterdag 25 september. Er wordt gewerkt aan het informatieboekje met het jaarprogramma voor het seizoen 2021/2022, deze wordt in augustus weer bezorgd.
Het bestuur: “We hopen in de loop van dit jaar meer duidelijk te krijgen op welke manier en onder welke voorwaarden de activiteiten in het volgend seizoen gehouden mogen worden. Via onze nieuwsbrief houden we iedereen op de hoogte.”

Lees ook

Versoepeling mogelijk op tijd voor de VechtdalTrail

OMMEN – Met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni is het weer mogelijk om evenementen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.