Home / / Bostheater Ommen strikt Ilse DeLange en Danny Vera

Bostheater Ommen strikt Ilse DeLange en Danny Vera

OMMEN – Mits de coronamaatregelen geen roet in het eten strooien, gaat het binnenkort weer leven in het amfitheater op de Besthmenerberg. Voorzichtig staan met potlood de eerste optredens gepland in juli en augustus. De echte krakers zijn geboekt voor september.

Naast de absolute publiekstrekkers Danny Vera en Ilse DeLange brengt een muzikaal topgezelschap onder leiding van Daniel Sahupala een show onder de noemer The Legends We’ve Lost.

Ilse de Lange

Sinds haar debuutalbum World Of Hurt behoort Ilse DeLange tot de meest gerespecteerde artiesten van ons land. Hit singles, #1 albums en awards volgden elkaar in hoog tempo op. Met The Common Linnets behaalde het nachtegaaltje uit Almelo de tweede plaats op het Eurovisie Songfestival, waarna een #1 hit in veertien landen volgde. Ilse is coach in het TV programma The Voice, heeft haar eigen TV programma Ilse’s Veranda, opgenomen in Nashville, brengt met haar festival Tuckerville country naar Nederland en had een rol in de Amerikaanse TV serie Nashville. Het wordt zondag 5 september een feest der herkenning waar hits als Miracle en So Incredible van het met een Edison bekroond album Gravel & Dust niet ontbreken. Ilse gaat met een koffer vol betoverende songs en een gulle lach het openluchttheater met boter en suiker inpakken.

Danny Vera

Danny Vera stond al een tijdje bovenaan op het verlanglijstje van de programmeurs Koen Boschman en Ewald Kleinheerenbrink. Even een balletje opgooien en bingo! Danny Vera komt naar Ommen! Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft Vera de harten van het Nederlandse publiek veroverd. Hij scoorde met Roller Coaster een dijk van een hit en kwam met dat nummer als hoogste (nummer vier) binnen in de Top2000 van Radio2. De singer-songwriter pakt in het amfitheater groots uit. Niet alleen zijn vaste band, strijkersensemble en blazerssectie zijn van de partij, achtergrondzangers worden hieraan toegevoegd en dragen bij aan een grootse presentatie van zijn topalbum Pressure Makes Diamonds. Dit gaat een hele mooie, intieme avond worden, waarbij naast eerder genoemde hits nummers als Every Time en All I Wanna Do Is Make Love To You’ als wonderschone, vroeg vallende herfstbladeren door het bos dwarrelen. Dit wil je niet missen! Vrijdag 17 september is het zo ver.

Terug naar normaal

The Legends We’ve Lost – A Tribute To 2016 and more! Het jaar waarin enkele groten uit de wereld van de popmuziek ons ontvielen. Onder hen David Bowie, George Michael, Prince, Maurice White (Earth, Wind & Fire) en Glenn Frey (The Eagles). Deze muzikale iconen krijgen 24 september gezelschap van Michael Jackson, Aretha Franklin en Whitney Houston! Een groots muzikaal eerbetoon aan hen die ons ontvielen, in een ruim twee uur durende non-stop show. Billy Jean, Respect, I Wanna Dance With Somebody, Heroes, September, Purple Rain, Hotel California, Space Odity, Kiss, The Greatest Love of All, de lijst is oneindig!
Het bostheaterteam gaat er vanuit dat we in september ‘terug naar normaal’ zijn en dat de geplande optredens doorgang vinden. Mocht het onverhoopt anders lopen dan blijft je ticket geldig voor de nieuwe datum. Kan je niet op de nieuwe datum of lukt het ons niet een nieuwe datum te vinden voor dit concert, dan krijg je uiteraard je geld terug.

www.bostheaterommen.nl

Voorlopige agenda

*Zondag 11 juli: Veterstrikconcert (kindervoorstelling)
*Zaterdag 17 juli: Jimmy Diamond (indie-rock)
*Zaterdag 7 augustus: Valvetronic Brassband
*Zondag 22 augustus: Doornroosje (kindervoorstelling)
*Zondag 5 september: Ilse DeLange
*Vrijdag 17 september: Danny Vera
*Vrijdag 24 september: The Legends We’ve Lost

Lees ook

Programmavoorbereiding USV

NIEUWLEUSEN – Onder leiding van het nieuwe trainersduo Mathijs van Faassen en Theo van ’t …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.